Skip to Content

Вашият ангел и сега е до вас

Лорна, разкажи ни, кога за първи път видя Ангел?
– Не мога да си спомня някога да не съм виждала Ангели. Те бяха пред мен от момента на моето раждане, с отварянето на очите ми, въпреки че тогава – естествено, не знаех, че това са Ангели. Можех да ги видя около майка ми, докато лежах в люлката си. Спомням си как се пресягах да ги докосна, но никога не успявах.
Виждам Ангелите на чисто физическо ниво така, както виждам дъщеря си пред мен на масата за хранене. Разговарям с тях така, както говоря с хората, но с Ангелите мога да общувам и без думи. Не е имало ден, в който да не съм ги виждала.
За мен това е най-естественото нещо на света. Те са моите най-добри приятели и спътници.
Когато бях много малка, Ангелите ми казаха да запазя в тайна това, което виждам и аз никога не съм споменавала за тях пред семейството си. Винаги е било тайна – до този момент!

– Защо някои хора виждат или чуват Ангелите, а други – не?
– Не зная защо Бог е избрал мен – защо аз мога да виждам Ангелите физически, по начина, по който виждам хората, и защо е така от най-ранното ми детство... Не мисля, че съм по-специална или по-добра от когото и да било. Определено не съм идеална! Аз съм съвсем обикновен човек.
Но Той ме избра и ми изпрати своите Ангели, за да ме учат.
Това е дарба, дадена ми от Бог. Той и Ангелите ме научиха как да я използвам.
Зная обаче, че всеки може да общува със своите Ангели. Зная, че и децата виждат Ангели, когато са много малки. Често възрастните хора, към края на своя житейски път, също могат да зърнат някой Ангел.

– Как изглеждат ангелите?
– Когато видя Ангел, ми се иска да затая дъх и да се вгледам. Все едно съм в присъствието на невероятна сила. Докато бях малка обикновено приемаха човешка форма, за да ги възприема по-лесно, но сега вече не е необходимо. Ангелите, които виждам, не винаги имат крила, но
когато имат, тяхната форма винаги ме очарова. Понякога са като огнени пламъци, и въпреки това имат форма и плътност. Друг път имат пера. Един Ангел имаше крила, които бяха толкова тънки, дълги и изострени, че ми беше трудно да повярвам, че наистина са такива. Искаше
ми се да го помоля да ги разпери.
Когато Ангелите са в човешка форма –със или без крила, техните очи са сред най-забележителните им черти. Ангелските очи не са като човешките. Те са изпълнени с живот и светлина, с любов.
Изглеждат така сякаш съдържат самия живот. Техният блясък ви изпълва изцяло.
Всъщност никога не съм виждала ангелски крака да докосват земята. Когато някой от тях върви към мен, виждам нещо, което наподобява възглавница от енергия между земята и техните стъпала.

– Всеки човек ли има Ангел-пазител?
– Всяко човешко същество – без оглед на вяра, етнос, цвят на кожата, без значение-дори дали е набожен или атеист, има свой Ангел-пазител. През целия си живот не съм виждала човек, който да няма такъв. Религиозен или не, вие имате Ангел-пазител до себе си, който да ви помага.
Това е дар от Бог.
Никога не съм виждала човек с повече от един Ангел-пазител. Всеки има по един.
Но пък той може да покани други Ангели да ви помагат.

Необходимо ли е да спазваме някаква специална диета (вегетарианска, веганска, без алкохол), за да прочистим тялото си и по този начин да направим връзката с нашия Ангел-пазител възможна?
– Хората ме питат как да се свържат със своя Ангел-пазител. Отговорът е много лесен. Всичко, което трябва да направите, е да го повикате. Не е необходимо да ядете или да не ядете нещо, да палите свещи или да изпълнявате ритуали – всичко, което трябва да направите, е да го повикате. Наистина е толкова просто! Вашият Ангел е винаги до вас, надявайки се и очаквайки да започнете да се вслушвате в него. Ангелите всъщност винаги ви докосват с желание да усетите тяхното присъствие.
Ангелите с удоволствие ще ви научат как да говорите с тях. Ако проявите желание и отворите съзнанието си, ще се убедите какви възхитителни учители са. Едно от най-ценните им качества е, че никога не се отказват. Те винаги ще се опитват. Ние може и да се отречем от себе
си, но те от нас – никога! Не зная откъде черпят това търпение...

– Какво е посланието на Ангела на България към нашите сънародници в тези времена на икономическа и социална криза?
– Ангелите ми казват, че българите наистина се вслушват в Бог и в тях самите. Немалко от вас са още в началото на духовното си пътуване и Бог е изпратил доста Ангели по вашите свещени места.
Хората в България трябва да запазят вярата и надеждата, която е вътре в тях.
Вие сте поели по пътя на надеждата и израстването, като едновременно с това трябва да запазите духовността си. Казват ми, че вече има много хора, които се молят, но трябва да се присъединят още хора и повече молитви да се промълвят...

– Можем ли да помогнем и как на хора в нужда, които не търсят съдействие от Ангелите или не са чували за такава възможност? Възможно ли е да повикаме Ангелите в помощ на човек, който не е съгласен или не сме го попитали?
– Може да помолите своя Ангел-пазител да измоли Ангела-пазител на този човек за подкрепа. Това ще го упълномощи да действа. Не толкова, колкото ако го помоли самият човек, но ще даде възможност на Ангела да му окаже някаква помощ. Можете да потърсите съдействие
и от т.нар. от мен „безработни Ангели“.
Бог ни е дал милиони ангели, отделно от нашите Ангели-пазители, които само чакат да ги потърсим. Можем да ги призовем по всяко време, във всяка сфера от нашия живот или да ги помолим да помогнат на другите.

– Може ли една единствена усмивка да бъде молитва?
– Определено! Усмивката е много важна молитва. А молитвата може да спаси човешки живот, донасяйки му малката искрица щастие, когато най-много се нуждае. Трябва да се научим да се усмихваме повече!

Интервю на Ралица Христова



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT