Skip to Content

ФСБ

Рашко Младенов и Константин Цеков ще дарят представление за Драмата

Рашко Младенов и Константин Цеков ще изиграят благотворително спектакъла си "Ла" на 25 септември от 19:00 часа в Камерната зала на Драмата. Инициативата е на фестивала "Сцена на кръстопът". Всички приходи от билети ще бъдат преведени по набирателната сметка на Драматичния театър за възстановяването на голямата зала след пожара.

Новият спектакъл на ФСБ „Вълче време“ през септември във Варна

На 11 септември, на сцената на Летния театър във Варна музикантите от легендарната група ФСБ ще представят на вярната си  публика в морската столица уникалния рок спектакъл “Вълче време” с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина.

"Вълче време"-спектакъл на ФСБ в НДК

Добре е, когато обещанията се изпълняват, дори и в нашето "Вълче време"! Новата концертна програма на легендарните ФСБ е доказателство за това.

С голямото си завръщане през април 2010, ФСБ обещаха, че повече няма да мълчат. През декември същата година направиха национално турне с най-обичаните хитове от 35-годишната си кариера и представиха новия си албум

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT