Skip to Content

Античен театър

Бах и Моцарт на четири рояла на Античния театър

Впечатляващ по своя мащаб, съдържание и участници концерт ще зарадва и вдъхнови ценителите на класиката у нас през септември.

Концерт "Звездите на България" на Античния

„Звездите на България“ ще зарадват за първи път пловдивчани с концерт, в който ще изпеят най–големите си хитове

Пловдив чете 2018 започна

Литературен фестивал Пловдив чете  2018​ ​ 

„Мистерията на българските гласове” и Лиса Джерард на Античния театър

Навремето зад изявата на „Мистерията на българските гласове” застана цялата държава с бюджетните си средства, с една идея и една цел  - да съхрани и развие уникално българското и да го покаже у нас и по света. Днес това го прави един човек - Бояна Бункова.

"Фолклорни легенди" -концерт на ансамбъл "Тракия" на Античния театър

На 5 юни 2017г., понеделник, от 20.00 часа, на сцената на Античен театър Пловдив, обичаният и популярен у нас и в чужбина Фолклорен ансамбъл "Тракия" ще зарадва своите почитатели и любителите на българския фолклор с концерт – спектакъл "Фолклорни легенди".  

Концерт на Милчо Левиев на Античния театър

Концерът „Балканска връзка“ на Милчо Левиев остава на Античния театър, съобщиха организаторите. Той ще се състои утре,  30 септември, от 20 часа, вход свободен.

Музика на Пиацола, Джон Ленън, Бизе, Бах и Верди, световноизвестното гръцко сиртаки в „балканска връзка” с неравноделния темперамент на българския фолклор – цялата тази  палитра от звуци и настроения публиката ще съпреживее чрез неповторимите интерпретации и аранжименти на Маестрото.

Две рок опери от Андрю Лойд Уебър ще разтърсят Античния театър

Опера Пловдив отбелязва успеха на първата част на OperaOpen с лятна промоция - до края на седмицата ще продава всички заглавия на Античния театър през август и септември на цена от 10 лева. OperaOpen– есен ще представи на пловдивската публика още пет вълнуващи проекта.

Гордостта на Русия - ансамбъл "Александров" с концерти в София и Пловдив

На 9 септември в 19.00 часа в НДК в София,

на 10 септември в 19.00 часа в Античния театър Пловдив ще се състои концерт на Академичния ансамбъл на Руската Армия „Александров”, посветен на 70-годишнината на Великата победа във Втората световна война.

Академичният ансамбъл ще има повече от 40 концерта през есента на 2015-та година.

Турнето започва на 5-ти септември в Будапеща и ще се провежда в столиците, осовободени от немските завоеватели.

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT