Skip to Content

Постановки

„Приказки за Хитър Петър“ - премиера на класа на проф. Боньо Лунгов

На 19 ноември (четвъртък) от 19.00 ч., класът на проф.

Премиера на "Танго" от Славомир Мрожек с възпитаниците на проф. Пламен Марков

На път с Мрожек от ВИТИЗ до НАТФИЗ

„Фернандо Крап ми е написал това писмо“ е първата премиера за сезона на Тетър 199

„Фернандо Крап ми е написал това писмо“ е заглавието (и първата реплика) на завладяващ ребус за страстта и любовта. Постановката, която е дело на режисьора Иван Урумов, сценографа Мария Диманова, композитора Добрин Векилов-Дони, ви среща с обичания от поколения зрители Любен Чаталов (в ролята на Бащата на Юлия), с по-младите звезди Иван Радоев (Фернандо) и Стоян Младенов (Граф Бордавела), с талантливата дебютираща актриса Ели Колева (Юлия).

#НавънКъмСебеСи с новите лица на българската театрална сцена

През пролетта АртАкция реализира символична акция за спасяване на духа чрез инициативата 

Театър 199 „Валентин Стойчев“ открива юбилейния 55-и сезон

На 14 септември от 20:00 часа Театър 199 „Валентин Стойчев“ ще открие юбилейния си 55-и сезон със суперуспешния авторски спектакъл на Ива Тодорова - „Приятно ми е, Ива!“. Постановката е носител на две награди „Икар“ 2019 за водеща женска роля и драматургичен текст и извънредна награда „Златен кукерикон“ за индивидуално театрално постижение.

Първият клас на Пенко Господинов в „Солунските съзаклятници"

Познавате го от „Седем часа разлика“ на Магърдич Халваджиян

Източник: 
newsart.net

55-ото лято на Театър 199 започва с „Приятно ми е, Ива!“

На 12 юни 2020 г. Театър 199 „Валентин Стойчев“ ще стартира традиционната си лятна програма. Първото представление, което ще открие слънчевите месеци е суперуспешният авторски спектакъл на Ива Тодорова - „Приятно ми е, Ива!“, който беше отличен с 2 награди „Икар“ 2019 за водеща женска роля и драматургичен текст, както и със „Златен кукерикон“ 2019 за индивидуално театрално постижение. Началото е от 20:00 часа.

Фотограф на снимките от представлението "Приятно ми е, Ива!" е Павел Червенков.

Недялко Йорданов чества 80-ия си рожден ден с музикално-театрално представление в Пловдив

„Две жени без да се брои мъжът“ е името на спектакъла, с който Недялко Йорданов ще отбележи своята 80 -годишнина в Пловдив. Във „фарс мюзикъла“, както е определен от създателите си, участват актрисите Ирен Кривошиева и Роси Русева. Режисьор е Недялко Йорданов, музиката е на Хайгашод Агасян, аранжимент и акомпанимент Жоро Стоев.

Драматичен театър – Монтана на пълна скорост

Драматичен театър – Монтана възобновява своята нормална работа с три представления приз месец май.

Първата премиера за 2020 на Варненския театър е "Отело"

Шекспир е възможно най-доброто начало за новата 2020 година в творческия път на Варненския драматичен театър. Създаден през 1921 година, утвърдил се като една от водещите театрални формации у нас, Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ е устремен креативно към 100-годишния си юбилей през 2021 година. Към този празничен предел е адресирана и постановката на „Отело“ от Шекспир, чиято премиера предстои на 20, 22 януари 2020, 19.00, Основна сцена.

Разпространи съдържание


Партньори