Skip to Content

Конкурсът „Недоизречено” и във Варна

Пловдивският писател Стефан Бонев и морската поетеса Мариела Русева обявиха старта на четвъртото издание на конкурса „Недоизречено“. За първи път литературната инициатива напуска града на тепетата,  за да се състои този път във Варна.

Конкурсът е свързан с творческо дописване на едноименната авторска матрица на писателя Стефан Бонев, състояща се от ключови думи, препинателни знаци и празни полета. Кандидатите имат право на участие с повече от един свой текст. Конкурсът е без възрастови ограничения на бъдещите съавтори на матрицата и без допълнителни условия за участие, с изключение на това - да са от град Варна.

Желаещите да участват могат да получат матрицата като пишат на посочения e-mail адрес: или във фейсбук на страницата „ДА МЕ ОБИЧАШ МЕ НАУЧИ“.

Кандидатстващите произведения трябва да бъдат изпратени на същия e-mail или на фейсбук-страницата не по-късно от 10.02.2014 г. Трябва да бъдат придружени от следните данни на участващия: трите имена, дата на раждане, кратка творческа автобиография, телефон и e-mail адрес за връзка.

Творбите ще се оценяват от независимо четиричленно жури, председателствано от автора на творческия проект „Недоизречено”- Стефан Бонев, а резултатите ще бъдат обявени ден преди Св. Валентин - на 13 февруари 2014 г. по време на творческа вечер „Да изречем недоизреченото”.



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT