Skip to Content

Започна 11-ят международен фестивал Златен Кукер

Дата на събитието: 
Вт, 01/09/2020 - 14:15 - Нд, 06/09/2020 - 22:15

Имаме удоволствието да ви приветствамe с „Добре дошли“ на 11-тото издание на Международния Фестивал на Анимационния Филм „ЗЛАТЕН КУКЕР – СОФИЯ“! Фестивалът ще се проведе от 1 до 6 септември в Националния Студентски дом на пл. Народно събрание 10. Имаме споразумение с Нац. Студентски дом да продължаваме целогодишно да правим заедно прожекции и събития там, както и досега!

 

МФАФ "ЗЛАТЕН КУКЕР - СОФИЯ" ще се проведе за втора поредна година под ПАТРОНАЖА на Министерството на Образованието и Науката (МОН), тъй като ние сме фестивал на младата анимация, правим обучения в цялата страна на деца, ученици и студенти и в стратегията ни за развитиеса залегнали професионални и образователни дейности за развитие на анимацията в България и света и развиване интереса към фестивала.

Ние организираме и т.нар. пътуващ фестивал в страна с прожекции на най-доброто от МФАФ "ЗЛАТЕН КУКЕР - СОФИЯ”, изложби и забавни анимационни работилници за деца и ученици! Миналата година бяхме в 35 града в България, в това число и в иновативното училище Хр. Ботев в гр. Карнобат, където се срещнахме с талантливи деца и ученици и продължихме да работим с някои от тях онлайн!

 

Тази година получихме  2241 филма, от които избрахмеза конкурса 221 от 97 страни!

Публикатани е основно от професионалисти аниматори и любители на анимационното кино. Очакваме много ученици и студенти, защото правим целогодишни събития за тях!

See video


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT