Skip to Content

Culture Beat Flash Fest` 2021 раздвижва сърцето на Пловдив

Дата на събитието: 
Сб, 29/05/2021 - 18:00 - 22:30

Танцови клубове от Пловдивски Културен Институт зареждат с настроение Главната улица на 29 май 2021 (събота).
на три локации.

С Флашмоб на световното парче „Йерусалема“ треньори и последователи на Пловдивски Културен Институт ще сложат старт на събитието от Римски стадион точно в 18 часа.

След дългия  период на дистанция и социална изолация „Да танцуваме в един ритъм, в един танц, в едно сърце!“ - приканват организаторите на събитието - Postalov Group с ръководител Марио Посталов, The Center – Plovdiv с ръководител Калина Гаева, Dance Home  с ръководители Светломир Ангелов и Анна Апостолова, Балет Електра Джуниър с ръководител Маргарита Веселинова, Зумба инструкторите Пепи Костадинова и Дияна Чолакова.

Шествието ще премине през стълбите на Каменица и ще завърши пред Централна поща, където участниците ще представят атрактивни хореографии - микс от различни танцови стилове. Истинска експлозия от настроение и движение са готови да подарят на пловдивчани и гости организаторите на събитието.

В центъра на Флаш-феста пловдивчани ще видят най-голямото вдъхновение – децата. „Вярваме, че танците са прекрасен начин да мотивираме подрастващите да избират активен и социален начин на живот, вместо да прекарват времето си пред компютъра или телефона. И с техните сценични успехи са най-голямата награда за тях и родителите. Нека им даваме нашата подкрепа!“, споделя Марияна Стракова – директор на ПКИ

Още за събитието ще откриете на https://www.facebook.com/events/2791923477735170



Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT