Skip to Content

епистоларен конкурс

„Напишете писмо до своето 45- годишно Аз”

        На 9 октомври 1874 годинав Берн е подписан дотовор за създаване на Всеобщ пощенски съюз.Именно този ден целия свят празнува сега като Световен ден на пощите. Броят на страните-членки в съюза се увеличава толкова бързо през следващите три години, че името му е променено на Всемирен пощенски съюз през 1878 г.През 1947 година ВПС получава статут на специализирана междуправителствена организация на ООН.  

Международен конкурс за писмо..как музиката докосва живота

„Български пощи“ ЕАД стартират националния етап на 43-ия международен епистоларен конкурс за подрастващи на Всемирния пощенски съюз. Тази година темата е: „Напиши писмо, описвайки как музиката може да докосне живота”.

Стартира националния етап на 42-ия епистоларен конкурс на Всемирния пощенски съюз

Напишете на някого писмо, в което се обяснява защо водата е ценен ресурс" – това е темата на 42-ия епистоларен конкурс на Всемирния пощенски съюз, чийто национален етап „Български пощи” EАД стартира от средата на февруари. Изборът на темата е свързан с Международното десетилетие на водата – „Вода за живот” 2005-2015. Неотдавна ООН обяви, че светът е постигнал целите на хилядолетието за намаляване наполовина на броя на жителите на нашата планета без постоянен достъп до безопасна питейна вода.

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT