Skip to Content

Есенен салон на изкуствата

„Улицата“ открива 11-тото издание на Есенен салон на изкуствата

Телевизия и театър ще се срещнат в мултимедийния спектакъл на Теди Москов „УЛИЦАТА на живо“, който ще даде официален старт на 11-тото издание на Есенен салон на изкуствата в Пловдив на 5 -ти септември от 20.30 часа.

Виртуози на китарата идват в Пловдив за деветия Международен фестивал на китарата

От 30-ти октомври до 1-ви ноември за девети път град Пловдив ще е домакин на Международния фестивал на китарата, включен в програмата на Есенен салон на изкуствата. Проявата е утвърдена като едно от значимите международни  културни събития в града, като посрещна през годините някои от най-известните имена от българската и световна  китарна сцена. През 2014та в програмата ще вземат участие един талантлив млад изпълнител от Италия, два популярни дуета от Франция и едни от най-изявените български музиканти в областта на китарното изкуство.

Виртуози на цигулката откриват Есенния салон на изкуствата в Пловдив

Майстори на цигулката ще свирят на Античния театър на 2 септември с оркестъра на Държавна опера Пловдив. Специалният концерт ще открие традиционния Есенен салон на изкуствата, организиран от Община Пловдив.  В програмата с включени произведения от Сарасате, Бах, Чайковски, Владигеров, както и прочутият концерт за 4 цигулки от Виввалди.

Разпространи съдържание


Партньори