Skip to Content

Oбразование

Онлайн приказки с актрисата Мира Котева, в подкрепа на благотворителната кампания за деца в социални институции - „Стипендията“

Българската актриса Мира Котева ще радва малки и пораснали деца с най-любимите и вълшебни разкази от близо и далеч, в специално създадения проект Приказки с Мира“.  Актрисата ще чете детски приказки в подкрепа на кампанията „Стипендията“ на фондация „Подарете книга“, която събира средстваза стимулиране на развитието на образованието на деца, настанени в социални институции.

 

Училище за словесни магии 9 - 24 ноември 2020

Онлайн работилници за идеи за занимания с деца в Пловдив

Изложение "Дни на италианското образование: 2019

Известна със своя стил, античност и архитектура, Италия е привлекателна не само като туристическа, но и като образователна дестинация. Страната привлича ежегодно 80 000 международни студенти от цял свят с многобройните си бакалавърски програми, магистратури и докторантури, които се предалагат както на италиански, така и на английски език!

Културно-историческото наследство във фокуса на Нощта на учените в УХТ

Културно-историческото наследство ще е във фокуса на Нощта на учените в Университета по хранителни технологии, която се провежда за 13-та поредна година в престижното висше училище. Темата е свързана с домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата 2019.

„Пролет в София“ за залесяване на Младост

Благотворителен базар на картини „Пролет в София“ и богата танцово-музикална програма ще радва жителите и гостите на квартал Младост този петък.

Разпространи съдържание


Партньори

Дизайн на сайта - Mu BIT